Partners Contact Clients Event Management Sport Tourism Sponsors Infos Sportmanagement About us

Sponsors

 • www.sport-finden.de
 • www.lauflinks.at
 • www.rennsteiglauf.de

 • Sponsor of Alonissos Marathon  Sponsor of Alonissos Marathon  Sponsor of Alonissos Marathon  Hotel Kavos

  www.kavoshotel.gr


  Hotel GORGONA


  Villa Litsa Studios
  & Apartments

  Patitiri Tel/Fax: 24240-65193

   
   
   

   


  English version


   

  Οι χορηγοί προωθούν αθλητές, συλλόγους,
  events και συμμετέχουν στην ΕΠΙΤΥΧΙΑ τους.

  Οι νέοι ταλαντούχοι αθλητές, σύλογοι και τα events, χρειάζονται, κατά κανόνα, πολύ κεφάλαιο για να κάνουν το σωστό επαγγελματικό ξεκίνημα.

  Συνήθως, οι περισσότεροι χορηγοί επενδύουν όταν ένας αθλητής, ένας σύλλογος ή ένα event είναι ήδη γνωστός και αποκομίζουν χρήματα. Όταν κάποιος είναι ήδη επαγγελματίας ή γνωστός οι διαθέσιμοι τρόποι διαφήμισης (αν υπάρχουν!) κοστίζουν πάρα πολλά. Για να συμμετάσχετε στην καριέρα των αθλητών, συλλόγων ή των events μας, πρέπει να επενδύσετε από την αρχή για να βρίσκεστε στην πρώτη θέση και να μοιραστείτε, αργότερα, τις δάφνες που θα αποκομίσουν οι αθλητές και οι σύλλογοι. Αυτή η κίνηση δεν είναι χωρίς κινδύνους, καθώς, κατά κανόνα, μόνο το ένα τρίτο των αθλητών γίνονται πραγματικά σπουδαίοι. Ένα τρίτο αναπτύσσεται σε μέτριο βαθμό και, στην περίπτωση του άλλου τρίτου, μιλάμε για μια αποτυχία (ιατρικοί, προσωπικοί, ψυχολογικοί παράγοντες κ.ο.κ.). Για να μειωθεί αυτός ο κίνδυνος στο ελάχιστο, η ομάδα μας αναζητεί ταλαντούχους αθλητές, συλλόγους και τα best events. Μόνο οι αθλητές, σύλλογοι και τα events που θα περάσουν από μια διαδικασία ελέγχου έχουν την υποστήριξή μας, για να ανοίξουν με την ομάδα μας το δρόμο για την επαγγελματική τους καριέρα.

  Λίγα λόγια για τις χορηγίες

  Ο επαγγελματικός αθλητισμός τα event προσφέρουν πολλές δυνατότητες χορηγιών και διαφήμισης. Η μεταφορά από την εικόνα του αθλήματος ή του event στην εικόνα του προϊόντος ή της επιχείρησης, καθώς και η γρήγορη απόκτηση ενός υψηλού βαθμού αναγνωρισιμότητας αποτελούν σημαντικά κριτήρια.

  Για την καλύτερη παρουσίαση στο ευρύ κοινό, είναι απαραίτητη μια επιλογή. Γιαυτό υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις στην επιλογή ενός αθλητή, συλλόγου ή event ως μέσου διαφήμισης, σύμφωνα με τους στόχους τους.

  Θεμέλιο για αυτήν την επιλογή αποτελεί η εξαιρετική γνώση του κλάδου σε συνδυασμό με την οικονομική τεχνογνωσία. Αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της χορηγίας, συμπεριλαμβανομένων της κατάρτισης συμβάσεων και της παρουσίασης στα ΜΜΕ. Τα παραπάνω καλύπτουν από την οργάνωση μεμονωμένων αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι τη συνολική διαμόρφωση της εικόνας της επιχείρησης στον αθλητισμό και στα event . Μέσω της στενής επαφής με τους φορείς της διαφήμισης λειτουργούμε ως θύρα επαφής μεταξύ των επιχειρήσεων και των αθλητών,συλλόγων και των event.

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΡΗΓΙΑ

  Η έννοια της χορηγίας υφίσταται, κατά κανόνα, όποτε κάποιος χρειάζεται άμεσα επιπλέον (χρηματικά) μέσα. Ωστόσο, από την πλευρά των επιχειρήσεων, λαμβάνεται όλο και πιο σοβαρά υπόψη η άποψη της αυξανόμενης προσφοράς διαφήμισης. Ιδιαίτερα η αθλητική χορηγία ξεχωρίζει όλο και περισσότερο από τα άλλα είδη χορηγιών. Ο λόγος για την άνθηση της αθλητικής χορηγίας και την προτίμησή της από τις εταιρίες είναι οι «ομάδες-στόχοι», καθώς σε μια αθλητική διοργάνωση ή έναν αγώνα εκπροσωπούνται σχεδόν όλες οι «πληθυσμιακές ομάδες».

  Χορηγία: Προσφορά και ανταπόδοση

  Ο χορηγός διαθέτει, κατά κανόνα, ένα ποσό για τη διαφήμιση της επιχείρησής του. Σ' αυτό περιλαμβάνεται ως κύρια προσφορά, η απλή αποτύπωση του εταιρικού σήματος, η οποία, ωστόσο, συνήθως αποτελεί μόνο συμπληρωματικό συμβολισμό της συνεργασίας-χορηγίας και συχνά παρερμηνεύεται.

  Μια καλή ανταποδοτική χορηγία μπορεί να δομηθεί στην επιχείρηση με ένα συνολικό επικοινωνιακό μίγμα (διαφήμιση, προώθηση πωλήσεων, προσωπικές πωλήσεις).

  Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορεί να αναδειχθεί το κίνητρο της χορηγίας (θέμα, πρωταγωνιστές, γεγονός, κτλ.) με τις κλασικές μορφές διαφήμισης, καθώς και με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ.

  Μια κοινή συνέντευξη τύπου (Δημόσιες Σχέσεις) των δυο πλευρών της συνεργασίας-χορηγίας δημιουργεί μια αξιόπιστη δημόσια προβολή. Η χορηγία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην προώθηση των πωλήσεων, π.χ. με την πρόσκληση των σημαντικότερων πελατών μιας επιχείρησης σε μια διοργάνωση, της οποίας είναι χορηγός.

  Έτσι δημιουργούνται εξαιρετικές δυνατότητες επιχειρηματικών συζητήσεων μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα.

  Η χορηγία είναι επένδυση

  Η χορηγία έχει νόημα, μόνο όταν συνάπτεται μια μακροπρόθεσμη συνεργασία. Στην αρχή επενδύουν και οι δυο πλευρές και η ανταμοιβή έρχεται μεσοπρόθεσμα, εφόσον υφίσταται η συνεργασία και οι ενδιαφερόμενες ομάδες-στόχοι έχουν ταυτίσει το χορηγό με τη χορηγία.

  Χορηγία σημαίνει αμοιβαία αναγνώριση!

  Σημαντικοί λόγοι, για τους οποίους η επιχείρησή σας θα έπρεπε να γίνει χορηγός ενός από τους αθλητές ή τους συλλόγους μας.

  Ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος είναι:

  1. Μη δωρίζετε χρήματα στην Εφορία! Είναι καλύτερο να δίνετε τα χρήματά σας σε έναν αθλητή, σύλλογο, ή σε ένα event γιατί αυτοί κάνουν γνωστά τα προϊόντα σας!

  2. Επαφή με τους πελάτες

  Οι αποκλειστικοί αγώνες και οι εκδηλώσεις αποτελούν το σημείο συνάντησης όλων των πελατών σας, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με τα τρέχοντα προϊόντα σας. Η παρουσία σας ως χορηγού αποδεικνύει ότι η επιχείρησή σας αποζητά την προσωπική επαφή με τους πελάτες της.

  3. Καμία απώλεια

  Η δική σας ομάδα-στόχος είναι και δική μας ομάδα-στόχος. Συναντιούνται σε έναν υψηλού επιπέδου κύκλο συμμετεχόντων, ο οποίος αποτελείται από νεαρούς και μεγαλύτερους πελάτες, καθώς και από πελάτες του χώρου σας.

  4. Υλική κάλυψη

  Ως κύριος χορηγός έχετε, εκτός της διαφημιστικής παρουσίας σας, τη δυνατότητα υλικής κάλυψης της διοργάνωσης.

   

  5. Παρουσιάσεις επιχείρησης

  Στο πλαίσιο αγώνων, εκθέσεων, και εκδηλώσεων, οι παρουσιάσεις της επιχείρησης και τα εργαστήρια των προμηθευτών προσφέρουν τη δυνατότητα της παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στο ενδιαφερόμενο εξειδικευμένο κοινό.

  6. Βαθμός αναγνωρισιμότητας

  Η επίτευξη του στόχου της αύξησης του βαθμού αναγνωρισιμότητας σας είναι εγγυημένη, στο πλαίσιο των διοργανώσεων, μέσω της δημοσιοποίησης του προφίλ και των σημάτων της εταιρίας σας στους αγώνες και τις εκδηλώσεις.

  7. Συνεργασία ΜΜΕ

  Η εντατική εργασία των συνεργατών μας στα ΜΜΕ, μια σειρά διαφημίσεων, ένθετα σε ειδικές εκδόσεις και μια ιδιόκτητη ιστοσελίδα, καθώς και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις, ενισχύουν τη διαφημιστική σας παρουσία.

  8. Παρουσία στο Διαδίκτυο

  Το λογότυπό σας (ή η ιστοσελίδα σας) θα αποτελεί σύνδεσμο ( link ) των ιστοσελίδων των αθλητών/ συλλόγων μας, ούτως ώστε οι φίλαθλοι να μπορούν να δουν τα προϊόντα σας και να μπορούν να αναγνωρίζουν την επιχείρησή σας.

  Αν σας εγείραμε το ενδιαφέρον, ώστε να γίνετε χορηγός ενός αθλητή, συλλόγου ή event , επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση, όπου θα σας ενημερώσουμε διεξοδικά για ένα πακέτο χορηγηγίας.

  Εάν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

   
     


  About us
  Sportmanagement  |  EventmanagementSponsors Infos | Partners | E-mai | Contact

  Copyright © 2004 - 2007 hellassport.gr
  All rights reserved.
  Design & hosting by
  e-emporio